Ταξιδιάρα Ψυχή!

Ταξιδιάρα ψυχή,
κι αν θέλω δίπλα σου είναι δύσκολο να μένω,
Καιρός να δω τη δικιά μου ζωή,
σ' αυτό το ταξίδι δε θα σε περιμένω.

Τρίτη 2 Δεκεμβρίου 2008

Σαν να μην πέρασε μια μέρα...

Μπήκε ο Νοέμβρης και μπήκαμε στην τελική ευθεία για το 2009..δεν μπορώ να καταλάβω πόσο γρήγορα πέρασε αυτή η χρονιά! Σαν χθες μου φαίνεται που γιόρταζα την αλλαγή του χρούνου με τους φίλους μου στην Αθήνα. Μετά πήγα Παρίσι, μετά έκανα το γύρο της Κρήτης, μετά πήγα Πράγα, μετά Αμστερνταμ, μετά Βουδαπέστη, μετά Μπρατισλάβα...πόσα πολλά ταξίδια!! Το νόημα της ζωής...ταξίδια, καλή παρέα και πολύ πολύ κέφι!!! Θα μου λείψει το 2008..ήταν υπέροχη χρονιά! Ελπίζω το νέο έτος να είναι γεμάτο με νέες εμπειρίες και νέους προορισμούς...
Α...και για να μην το ξεχάσω, ψάχνω ένα καλό μέρος για να κάνω Χριστούγεννα αλλά δεν μπορώ να καταλήξω κάπου. Αν έχετε καμιά ιδέα...

4 σχόλια:

Eleni Dafnidi είπε...

:))
Απ' αυτά που διαβάζω μάλλον εσύ πρέπει να μας δώσεις κάποια ιδέα για ταξίδι και όχι εμείς σε εσένα!
Οσο για τον χρόνο, θα συμφωνήσω μαζί σου, μοιάζει όντως σαν να μην πέρασε μια μέρα... Και αυτό είναι θετικό. Σημαίνει ότι περάσαμε καλά. Συνήθως ο χρόνος κυλάει αργά όταν εμείς δεν περνάμε καλά.
Καλή σου μέρα

gatti είπε...

Συμφωνώ κι εγώ με την Ελένη. Τι ιδέες να σου δώσουμε εμείς; Εσύ γύρισες όλο τον κόσμο. Μάλλον εμείς περιμένουμε προτάσεις από σένα!

Εν πάση περιπτώσει όπου και να πας καλά θα είναι αν έχεις καλή παρέα. Ακόμα και αναποδιές να σου τύχουν με την καλή παρέα ξεπερνάς τα πάντα.

Καλησπέρα!

Λινα είπε...

Ο χρόνος παίρνει την διάσταση που του δίνουμε.
Άλλοτε κυλλά γρήγορα, σαν νερό, και άλλοτε μοιάζει να έχει σταματήσει..

:-)

*Καλησπέρα:-)

D.A.M.E.S. είπε...

Συμφωνώ μ'αυτό που λέτε για την παρέα..τώρα αν θέλετε να σας προτείνω κάτι...Πράγα ανεπιφύλακτα! Αν αποφασίσετε να έρθετε στείλτε μήνυμα να βρεθούμε.
Καλησπέρα!