Ταξιδιάρα Ψυχή!

Ταξιδιάρα ψυχή,
κι αν θέλω δίπλα σου είναι δύσκολο να μένω,
Καιρός να δω τη δικιά μου ζωή,
σ' αυτό το ταξίδι δε θα σε περιμένω.

Κυριακή 7 Δεκεμβρίου 2008

Αίσχος!!!


Ίσως δεν είμαι ο κατάλληλος άνθρωπος για να μιλήσω γι' αυτό το θέμα αλλά νιώθω την ανάγκη να εκφράσω τα συλληπητήρια μου για τον άδικο χαμό του 16χρονου Αλέξανδρου-Ανδρέα. Υποτίθεται ότι η αστυνομία υπάρχει για να προστατεύει τον πολίτη..όχι για να τον σκοτώνει! Ελπίζω να αποδοθεί δικαιοσύνη αν και τώρα πια δεν έχει σημασία..ό,τι ήταν να γίνει έγινε! Όσο για τα επισόδεια σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη έχω την αίσθηση ότι είναι λίγο ακραία..θα μπορούσαμε να βρούμε ένα πιο ήπιο τρόπο για να διαμαρτυρηθούμε και να εκφράσουμε την αγανάκτησή μας. Μακάρι όλες αυτές οι καταστροφές να έχουν τουλάχιστον αποτέλεσμα.

6 σχόλια:

City Addict είπε...

Παλιομπάτσοι.
Αίσχος.
Ντροπή και κατάντια.

Καληνύχτα :)

Λινα είπε...

Πρέπει κάποτε να αποδωθεί δικαιοσύνη, το πότε;
Ένας Θεός ξέρει..

Όσο για το νεαρό παιδί που είχε την ατυχία να είναι θύμα αυτού του ανθρωποειδούς το μόνο που μπορεί να πει κανείς πια είναι κρίμα.

Κρίμα για το παιδί που του στέρησαν την ζωή τόσο νωρίς, και κρίμα για τους γονείς του που μένουν πίσω και έχουν να αντιμετωπίσουν όλο αυτό..

Eleni Dafnidi είπε...

Όλα αυτά δεν μου προκαλούν τίποτα περισσότερο και τίποτα λιγότερο από οργή και ντροπή. Εδώ, στην Ελλάδα, στη χώρα του πνεύματος...

gatti είπε...

Θλίψη, οργή, αηδία και ντροπή. Ζούμε μια παράνοια...

molemou είπε...

ego to mono pou skeftome einai h gonis tou paidiou

Jparalias ή απλά...Γιάννης είπε...

Κοινωνία ώρα μηδέν!! Η Αστυνομία ασκεί εξουσία μόνο στους αδύνατους, ενώ, όταν πρέπει να προασπίσει την ασφάλεια των πολιτών, φαίνεται η πλήρης αδυναμία της και η έλλειψη σωστής εκπαίδευσης!! Μακάρι να βγω ψεύτης, αλλά τρομάζω να σκεφτώ πότε και ποιος θα είναι ο επόμενος αθώος άνθρωπος που θα χαθεί τόσο άδικα...